Båt

båt och bonusprogramDet är vanligt att båtbolagen har bonusprogram och kundklubbar där man kan få förmåner som kund. I dessa bonusprogram får man förmåner som tillgång till billigare resor, möjligheten att köpa resor för poäng, tillgång till lounger med mera.

Det är, i båtbranschen, vanligare med vanliga kundklubbar som främst syftar till att ge erbjudanden och rabatter till medlemmarna, är bonusprogram (som ger bonuspoäng ju mer man reser) men det finns undantag.

Båt- och kryssningsföretag med bonusprogram / medlemsprogram

I Sverige är de främsta båt- och kryssningsföretagen som har bonusprogram eller medlemsprogram med erbjudanden följande företag:

 

Båt- och kryssningsföretag utan bonusprogram

Inte alla båtföretag har bonusprogram, kundklubbar eller medlemsprogram. Exempel på några kända båtföretag som åker till/från Sverige och inte erbjuder detta är Destination Gotland, Polferries, Scandlines och Eckerölinjen. Det betyder inte att de inte har specialerbjudanden utan bara att de inte har ett specifikt medlemsprogram där man kan få förtur eller tjäna bonuspoäng och liknande genom att vara en lojal kund.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *