Kreditkort

kreditkort bonusprogramPraktiskt taget alla kreditkort har något form av bonusprogram. Det finns tex många företag som utfärdar MasterCard kreditkort så att man tjänar bonuspoäng när man handlar med kortet, oavsett var man handlar. Ett MasterCard Eurobonus tex. ger dig bonuspoäng att flyga för när du köper en liter mjölk på ICA.

Få bonus när du handlar med kreditkort

Andra kreditkort, tex American Express, har ett helt eget program som man tjänar poäng inom när man handlar med kortet. Dessa poäng kan sedan användas till ett lite bredare sortiment av resor, produkter och tjänster än de "knutna" MasterCard-korten.

De flesta kreditkort har också andra förmåner knutna till kortet. Diners Club har tex speciella Lounger på olika flygplatser (tex Arlanda) så man kan åtnjuta som kortinnehavara. På respektive hemsidor beskriver de mer om dessa förmåner. För mer detaljerade jämförelser med räntor etc hänvisar vi till sajten Bastakreditkortet.com.


Kreditkort som ger bonuspoäng

Kreditkort

Re:member Flex

Re:member Flex *re:member flex har en individuell ränta mellan 9,74 - 28,24%. Om krediten utnyttjas till 20 000 kr och man har en ränta på 17,24 % blir den effektiva räntan 14,67 %. Detta förutsatt att 39 räntefria dagar används.

Allt om re:member flex

Re:member kreditkort är ett flexibelt kreditkort utan årsavgift första året. Om du betalar fakturan till fullo varje månad är det således ett helt kostnadsfritt kreditkort.

0 kr

Ansök nu

Bank Norwegian kreditkort

Bank Norwegian kreditkort *En kredit på 15 000 kr som återbetalas över 12 månader har en effektiv ränta på 21,93%. Beräkningen utgår fråbn att 0 räntefria dagar används och en kreditränta på 19,99%.

Allt om Bank Norwegian

Bank Norwegian kreditkort är ett MasterCard som ger dig Cash Points som du kan använda för att omvandla till resor med flygbolaget Norwegian. Eftersom det är så pass billiga resor med Norwegian går det snabbt att tjäna ihop till resor!

Ingen årsavgift!

Ansök nu

2 Responses to Kreditkort

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *