Kreditkort

kreditkort bonusprogramPraktiskt taget alla kreditkort har något form av bonusprogram. Det finns tex många företag som utfärdar MasterCard kreditkort så att man tjänar bonuspoäng när man handlar med kortet, oavsett var man handlar. Ett MasterCard Eurobonus tex. ger dig bonuspoäng att flyga för när du köper en liter mjölk på ICA.

Få bonus när du handlar med kreditkort

Andra kreditkort, tex American Express, har ett helt eget program som man tjänar poäng inom när man handlar med kortet. Dessa poäng kan sedan användas till ett lite bredare sortiment av resor, produkter och tjänster än de "knutna" MasterCard-korten.

De flesta kreditkort har också andra förmåner knutna till kortet. Diners Club har tex speciella Lounger på olika flygplatser (tex Arlanda) så man kan åtnjuta som kortinnehavara. På respektive hemsidor beskriver de mer om dessa förmåner. För mer detaljerade jämförelser med räntor etc hänvisar vi till sajten Alltomkreditkort.se.


Kreditkort som ger bonuspoäng

Kreditkort

OK Q8 Visa-kort

OK Q8 Visa-kort OK Q8:s Visa-kort kan du använda som ett helt vanligt Visa-kort. Det har dock fördelen med att det ger bonus (0.3%) på ALLA köp du gör med Visa-kortet även utanför OK Q8. Denna bonus kan du använda för att tanka för etc.

Ingen årsavgift!

Ansök nu

SAS Eurobonus MasterCard

SAS Eurobonus MasterCard Detta MasterCard från SAS Eurobonus gör att du får Eurobonus-poäng vid varje inköp. Skaffar du kortet nu får du 4.000 Eurobonus-poäng på direkten!

395 kr / år

Ansök nu

Everyday card

Everyday card Här erbjuds du 0,5% bonus på alla inköp som betalas ut som Cash Back. Du får dessutom både 15 öre rabatt per liter drivmedel hos Preem och 1% bonus när du handlar hos dem! Utöver det ingår även reseförsäkring med avbeställningsskydd och mycket mer.

195 kr / år

Ansök nu

British Airways Visa

British Airways Visa British Airways Visa-kort låter dig samla poäng, eller Avios som de kallar dem, på alla flygningar. Du får 2 Avios på varje 10 kr du spenderar med kreditkortet hos British Airways, och 1 Avios på varje 20 kr som spenderas utanför flygbolaget. I kreditkortet ingår även en reseförsäkring med avbeställningsskydd.

395 kr / år

Ansök nu

Bank Norwegian kreditkort

Bank Norwegian kreditkort Bank Norwegian kreditkort är ett MasterCard som ger dig Cash Points som du kan använda för att omvandla till resor med flygbolaget Norwegian. Eftersom det är såpass billiga resor med Norwegian går det snabbt att tjäna ihop till resor!

Ingen årsavgift!

Ansök nu

2 Responses to Kreditkort

 1. Martin says:

  Förvåna mig att ni missar det som är överlägset bäst!?

  SEQR (mobilbetalning) med ett virtuellt Mastercard ger upptill 3% annars minimum 1% som betalas ut på ditt SEQR konto och kan föras över till ditt bankkonto.

  Du är alltså fri att använda der vart du vill!

  Känns som era förslag är sponsrade kan inte förstå att man väljer bort något som är 2ggr bättre än era ovanstående alternativ.

  Mvh
  Martin

  • Bonuspoäng.se says:

   Jag har faktiskt aldrig hört talas om detta så tack för tipset! Det är ju lite annorlunda jämfört med de andra kreditkorten så det är främst därför vi missat det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *