EuroCard

EuroCard är ett kreditkort som är billigare än tex Diners Club och American Express. Det har lite andra typer av förmåner som tex Concierge Service.

EuroCard Gold och Platinum – och bonus?

EuroCard finns bland annat i EuroCard Gold och EuroCard Platinum. Båda ger dig mycket bra rabatter på hyrbilar, hotell och bensin. Man kan tex få 25 % rabatt på Avis hyrbilar och upp till 30 % på Europcar och andra poängbaserade program. EuroCard i sig är dock inte poängbaserande.

Utöver stora rabatter så finns det en hel del andra extraerbjudanden med Eurocard. Med ett EuroCard Platinum kan man tex få inträde till flygplatslounger och få tillgång till en populär Concierge-service. Ett öronmärkt team hjälper dig med vardagliga sysslor som tex. ”Hur får jag tag på konsertbiljetter till Springsteen?”, ”Var kan jag hitta en bra restaurang i den här delen av stan?” osv.

Kreditkort

Eurocard Gold

Eurocard Gold EuroCard Gold är ett kreditkort som inte ger några bonuspoäng men som däremot ger stora rabatter på allt från hyrbilar till hotell. Tillgång till lounger mm.

525 kr / år

Ansök nu

EuroCard Platinum

EuroCard Platinum EuroCard Platinum är ett exklusivt kreditkort för dig som gillar VIP-lounger och concierge service. En unik förmån är att EuroCard betalar festen (begränsat) om du gör en hole-in-one och betalat green feen med EuroCard Platinum!

1500 kr / år

Ansök nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *