Re:member

Re:member är numera en etablerad utmanare till de stora kreditkortsföretagen. Med sina enkla kreditkort gör de den moderna tillvaron smidigare.

Om re:member kreditkort och deras bonusprogram

Re:member har två olika typer av kreditkort, Flex och More, men det är bara med re:member more som du får bonus på dina inköp. Till skillnad från andra bonusprogram får du en ren cash-back, det vill säga ”kontanter”, för de poäng du skrapar ihop när du använder kortet. Om du till exempel köper för 5.000kr med re:member more så får du 50 bonuspoäng. Dessa översätts direkt till 50 kr du kan köpa för (du får alltså inte kontanter men pengar du kan spendera med kortet).

Utöver bonusprogrammet får man också väldigt många försäkringar ”på köpet” när man använder kortet, tex förmånliga reseförsäkringar.

Skaffa re:member kreditkort

Du skaffar enklast re:member kreditkort via deras hemsida.

Kreditkort

Re:member More

Re:member More Kreditkortet re:member more är ett kreditkort från re:member som ger lite mer än deras Flex-kort. Här får du 1% bonus (cashback) för alla köp du gör. Detta är pengar du sedan kan handla för var du vill med kreditkortet (dvs inte i någon speciell shop eller liknande).

295 kr (gratis första året)

Ansök nu

Re:member Flex

Re:member Flex *re:member flex har en individuell ränta mellan 9,74 - 28,24%. Om krediten utnyttjas till 20 000 kr och man har en ränta på 17,24 % blir den effektiva räntan 14,67 %. Detta förutsatt att 39 räntefria dagar används.

Allt om re:member flex

Re:member kreditkort är ett flexibelt kreditkort utan årsavgift första året. Om du betalar fakturan till fullo varje månad är det således ett helt kostnadsfritt kreditkort.

0 kr

Ansök nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *