Bensin

bil bensin landsvägBensinbolagen har populära bonusprogram där man kan spara pengar, få rabatt på drivmedel och få bra erbjudanden genom att delta i deras medlemsprogram. Har du en bil idag är det mycket god idé att vara med i åtminstone en, men gärna flera, medlemsprogram hos bensinbolagen. Det kostar inget att vara med i medlemsprogrammen.

Hos de bemannade bensinstationerna får man ofta runt 15 öre per liter om man är med i medlemsprogrammet. För obemannade lågprisstationer, som tex Qstar och Ingo, finns inte medlemsprogram på samma sätt utan endast tankkort. De ger ingen bonus eller rabatter utan handlar snarare om smidigare betalning.

Få bonus och rabatt – kostnadsfritt och utan ytterligare kort i plånboken

Du kan i vissa fall koppla ditt vanliga betalkort till medlemsprogrammet och således kan du få runt 15 öre per liter i rabatt var du än tankar på många olika bensinsstationer (dock hos ett begränsat antal bolag) – detta utan att behöva visa upp bonuskort och så vidare. Det är bara att tanka, casha in och köra vidare.

De bensinbolag där du kan bli medlem gratis och dessutom koppla ditt nuvarande betalkort är:

 • Preem (kan även ge Eurobonus)
 • Statoil

Gör såhär:

 1. Gå in på ovanstående bensinbolags webbsida (länkar hittar du längre ner på sidan).
 2. Ansök till medlemsprogrammet (gratis).
 3. Ansök om att koppla ditt betalkort till programmet (gratis).
 4. Få rabatt när du tankar över hela Sverige

Om det är en bensinstation du föredrar över andra kan du förstås överväga ett kreditkort eller andra lösningar som ger ännu mer rabatt bara på den stationen.

 

Bensinstationer med medlemsprogram

Nedanstående oljebolag / bensinstationer som erbjuder rabatter och erbjudanden samt, i de flesta fall, bonuspoäng för varje krona man tankar för. För varje oljebolag finns också möjligheten att skaffa betalkort och liknande för att få ännu mer bonus och högre rabatter.

 

Bensinstationer utan medlemsprogram med rabatter

Nedanstående bensinstationer är oljebolag som specialiserat sig på obemannade bensinstationer med lågt pris. De har inga egentliga medlemsprogram eller kundklubbar och erbjuder heller inga rabatter eller bonusar om man använder deras bensinkort och kreditkort.

Ingo

Ingo är en bensinstation med lågprisdrivmedel. Ingo har två olika kort: Ingo-kort eller Ingo MasterCard. De ger ingen bonus eller ytterligare rabatt på bensinen utan handlar mer om att få smidigare betalning.

 • Ingo-kort: Detta är ett betalkort som du endast kan handla för på Ingo-stationer. Varje månad får du sedan en faktura för samtliga bensininköp. Du får ingen bonus eller pengar tillbaka men fördelen är snarare smidig betalning. Ansök om Ingo-kort (både privat och företag) här.
 • Ingo MasterCard: Ingo MasterCard är ett kreditkort som du kan använda överallt. Det ger dig heller ingen bonus eller pengar tillbaka utan handlar mer om smidig betalning. Ansök om Ingo MasterCard här.

 

Qstar

Qstar har tre olika betallösningar för tankkort. Tankkort, Smartkort och Företagskort. Vi beskriver här de två olika privatalternativen:

 • Qstar Tankkort: Detta är ett betalkort som du endast kan tanka för på Qstar-stationer. Varje månad får du sedan en faktura för samtliga bensininköp. Du får ingen bonus eller pengar tillbaka men fördelen är snarare smidig betalning. Ansök om Qstar Smartkort här.
 • Qstar Smartkort: Qstar Smartkort är ett kontokort som du laddar i förväg med pengar som du sedan kan tanka för. Kortet kräver ingen kreditupplysningen och har ingen åldersgräns. Det är därför ett smidigt kort för unga, nyblivna bilägare. Ansök om Qstar Smartkort här.

 

St1

St1 har obemannade bensinstationer med drivmedel till lågt pris. De har, likt sina konkurrenter i segmentet, bensinkortslösningar baserat på faktura eller förskottsinbetalning:

 • St1 Privatkort: St1:s privatkort (finns också som företagskort) gör att du kan tanka och få betala för bensinen smidigt med en faktura varje månad. Ansök om St1 Privarkort här.
 • Cashkort: St1:s Cashkort kan du förskottsinbetala till och sedan tanka för den innestående summan. Ansök om Cashkort här.

2 Responses to Bensin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *