Hyrbil

hyrbilDet är vanligt att man får bonuspoäng när man hyr bil. De flesta hyrbilsföretag är knutet till ett eller flera flygbonusprogram som tex SAS Eurobonus.

Hyrbilbolagens bonusprogram

Man kan både få och spendera sina bonuspoäng hos de flesta hyrbilsföretagen. Du kan tex använda dina Eurobonus-poäng för att hyra en bil och sedan spendera dem på flygresor hos SAS. Notera att detta inte gäller om man hyr hyrbilar till avtalspris (vilket är vanligt för företag).

Anledningen till att bonusprogrammen för flygbolagen och företagen som hyr ut bilar är så nära knutet är att det finns en så stark koppling för resenärerna. De flesta affärsresenärer flyger ju till en plats, hyr en bil och åker ut till sitt hotell. De flesta bonusprogram försöker dra nytta av detta beteende genom att knyta ihop sina bonusprogram på ett sätt som blir attraktivt för kunden.

Vissa hyrbilsföretag har egna bonusprogram och medlemsprogram där man kan bli medlem och få specifika medlemsförmåner. Till dessa hör:

Andra hyrbilsföretag har inte några egna bonusprogram men är anknutna till andra bonusprogram via partners. Via dessa kan man tjäna poäng på tex Eurobonus eller BRA vänner genom att man hyr bil hos dem:

 

Boka hyrbil

Om du ska boka hyrbil så kan du göra det på respektive hyrbilsföretags hemsida men också på olika sajter där du också kan jämföra priser och utbud med konkurrerande hyrbilsföretag. Se till exempel:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *