Europcar

europcar biluthyrning logo

Europcar är, som namnet antyder, ett biluthyrningsföretag med anknytning till Europa. I Europa är man också ett av de ledande företagen för hyrbilar men man finns över hela världen med 3 500 biluthyrningsstationer i cirka 150 länder.

Europcar har inte ett eget bonusprogram men är kopplat till flera andra bonusprogram som gör att man kan få bonuspoäng inom partnerprogrammen när man hyr bil från Europcar. Därtill får man erbjudanden (utan att vara någon form av medlem) ändå via Europcars hemsida.

Internationellt har man ett flertal samarbeten med partnerföretag inom flyg, hotell, tåg och kreditkort mm. där man får bonuspoäng inom deras bonusprogram och/eller rabatter hos Europcar för att man är medlem i dem.

De svenska partnerprogrammen till Europcar är: Elite Hotels gästprogram och BRA Vänner. Om man är medlem hos dem får man bonuspoäng när man hyr bil hos Europcar.

Boka och jämför

Du kan boka din hyrbil från Europcard på deras hemsida men också på olika sajter där du också kan jämföra priser och utbud med konkurrerande hyrbilsföretag. Se till exempel:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *