Avis

Avis är ett av de allra mest kända varumärkena för hyrbilar. Sedan starten 1946 har Avis etablerat sig i 165 länder med över 5 750 uthyrningsställen världen över. Om det går att hyra hyrbilar på en plats är det troligt att Avis finns med i utbudet.

Att hyra sin hyrbil via Avis är också ett mycket bra sätt att skaffa sig bonuspoäng. Avis finns nämligen med i otroligt många olika bonusprogram. De är partner till allt från ett hundratal flygbolag, hotell och andra typer av bonusprogram. Du kan alltså med stor sannolikhet tillgodogöra dig bonuspoäng till ditt prioriterade bonusprogram när du hyr en bil hos Avis.

Avis Preferred

Avis har också ett eget bonusprogram för lojala kunder; Avis Preferred. Utöver en rad olika förmåner är en av de bästa anledningarna till att vara med i Avis Preferred att det gör uthyrningen otroligt smidig – allt man behöver ta med sig är sitt körkort!

Medlemskapet i Avis Preferred är gratis och finns i tre nivåer: Preferred, Preferred Plus och President’s Club. Fördelar som ingår i Preferred är:

  • Extra snabb service samt smidig hyra med bra parkering, förberedda hyresavtal etc.
  • Förmånliga priser och uppgraderingar efter 2:a hyran. Du får då tex en voucher på 15 EUR.
  • Fri weekendhyra efter 3:e hyran (endast en gång per år)

På Preferred Plus-nivån får man förmåner som uppgraderingar, ingen avgift för extraförare, fri weekendhyra och prioriterad tillgång till bil. På President’s Club-nivån får man dessutom garanterad uppgradering, uppgradering med två grupper på helger osv.

Preferred är alltså grundnivån, för att nå upp till Preferred Plus krävs 5 hyror samt att man spenderar 1.000 € under ett år. För President’s Club gäller 10 hyror samt 2.000 €.

Tips! Du kan smidigt koppla ditt Avis Preferred-konto till SAS Eurobonus också och på så sätt tjäna bonuspoäng där samtidigt som du får förmåner från Avis!

Läs mer och ansök:

Boka och jämför

Du kan boka din hyrbil från Avis på Avis hemsida men också på olika sajter där du också kan jämföra priser och utbud med konkurrerande hyrbilsföretag. Se till exempel:

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *