Norwegian Reward

Norwegian, eller Norwegian Air Shuttle ASA som är det fullständiga namnet, är ett norskt flygbolag tillika det tredje största lågprisbolaget i Europa. Norwegian, som har sitt huvudkontor i Fornebu strax utanför Oslo, bildades i januari 1993 och har runt 5 500 anställda.

Totalt erbjuder Norwegian flygningar till mer än 130 olika destinationer, främst runt om i Europa, men även till mer fjärran destinationer som Bangkok i Thailand samt en rad nordamerikanska metropoler som New York, Boston, Miami, San Francisco, Las Vegas och Los Angeles.

Dessutom har bolaget en av världens yngsta och mest miljövänliga flygplansflottor, vilket innebär både mindre underhåll och lägre bränsleförbrukning, något som är en av anledningarna till att Norwegian kan erbjuda sina resenärer låga priser på flygresor. Under år 2015 flög totalt 26 miljoner resenärer med bolaget. Precis som andra flygbolag har också Norwegian ett eget lojalitetsprogram i form av Norwegian Reward.

Samla rewards och CashPoints

Som medlem i Norwegian går det att samla både rewards och CashPoints på resor. Efter sex flygresor med Norwegian får man en reward, vilket innebär att man välja mellan 2% extra CashPoints vid köp av vissa typer av biljetter, gratis Fast Track på alla flyg eller gratis platsreservation på alla flyg.

Utöver det går det även att tjäna CashPoints på flygresor. Hur många CashPoints man tjänar beror på resans pris. Utöver det går det även att tjäna CashPoints på hotellbokningar och bilhyror.

De CashPoints man intjänat kan sedan användas för nya resor, extra bagage, platsreservation, avbokningsskydd eller bokningsändringar.

Gå till bonusprogrammets hemsida

Partnerföretag

Flyg

Namn Tjäna Spendera Rabatt
Norwegian

Hyrbil

Namn Tjäna Spendera Rabatt
Avis
Hertz
Europcar
Budget
National
Alamo

Hotell

Namn Tjäna Spendera Rabatt
Thrifty

Övriga partnerföretag

Namn Tjäna Spendera Rabatt
Rocketmiles
Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *