ICA

ica

ICA har ett bonusprogram baserat på deras ICA-kort där man får tillbaka 1 % av ens inköp på ICA (eller ICA / Statoil) som bonus. Bonusen på 1% är en rak bonus utan bonustrappa vilket betyder att du får 1% oavsett om du handlar för 100 kr eller 10.000 kr på ICA varje månad.

I ICAs bonusprogram så får man en poäng för varje krona man spenderar. Bonusen återfås sedan som en bonuscheck att användas på ICA så att när du tjänat tex 2 500 bonuspoäng får du en bonuscheck på 25 kr. Utöver detta får man också speciella rabatter och erbjudanden genom att ha ett ICA-kort.

Utöver det vanliga medlemskortet finns också en rad olika betalkort från MasterCard du kan använda för inköp överallt. Dessa är förstås kopplade till ditt medlemskap och registrerar således bonuspoängen automatiskt. Det går dock inte att koppla ditt nuvarande betalkort till ICA för automatisk registrering.

En speciell fördel med ICA:s betalkort är om man reser mycket. Utöver reseförsäkring får man också kostnadsfria uttag i utlandet.

Nedan är en lista över ICA:s kort:

  • Vanligt ICA-kort: Det vanliga ICA-kortet är inte ett betalkort utan endast ett medlemskort du visar upp för att registrera dina poäng och för att få ta del av rabatter i butiken. Du får det genom att vara medlem. Ansök om ett ICA-kort här.
  • ICA Kreditkort (MasterCard): ICA kallar sitt kreditkort från MasterCard för ”Bankkort Plus”. Med detta kort får du inte bara de vanliga 1% bonus när du handlar på ICA utan också 0.5% bonus överallt där du handlar – bonus du sedan kan använda för att handla för på ICA. Ansök om ICA Bankkort Plus här.
  • ICA Bankkort (MasterCard): Ett helt vanligt bankkort kopplat till ditt konto på ICA-banken. Du får inga specifika bonusfördelar annat än din bonus registreras automatiskt. Ansök om ICA Bankkort här.

Kreditkort

Namn
ICA Banken MasterCard
Gå till bonusprogrammets hemsida
Bookmark the permalink.

5 Responses to ICA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *