Willys+

willys mat logo

Willys+ är matvarubutiken Willys kundklubb. Det är dock, i strikt mening, inte ett bonusprogram då man inte får några specifika fördelar eller bonuspoäng för varje krona man spenderar. Istället innebär ett medlemskap att man får personliga och bra erbjudanden och rabatter på Willys samt några partnerföretag.

De flesta rabatter Willys+ erbjuder är i samband med receptexempel eller säsongsbetonade erbjudanden. Detta gör inte bara middagen billigare utan gör det också lite lättare att komma på vad man ska laga.

En mycket smidig funktion med Willys+ är att man kan koppla sitt vanliga betalkort till medlemsprogrammet. Detta gör att du inte behöver ta med något bonuskort eller liknande när du handlar på Willys. Använder du det kopplade kortet så dras rabatterna automatiskt ändå. Detta gör att man lätt kan gå med i programmet och ta del av förmånerna men slippa ett kort till i plånboken.

Utöver de rabatterbjudanden man får på Willys kan man också få specialerbjudanden via något av Willys partnerföretag: Göta Energi, Best Western Hotels och Ztory.

willys plus logoWillys+: Läs mer och ansök här

Gå till bonusprogrammets hemsida
Bookmark the permalink.

2 Responses to Willys+

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *