Om Bonuspoäng.se

Bonuspoäng.se är en informationssida som hjälper dig att förstå olika bonusprogram samt tipsa om nya bonusprogram. Sidan är skapad av Wall Cloud Productions AB men ägs inte av något annat företag som nämmns på sajten. Med andra ord drivs inte Bonuspoäng.se av SAS, Eurocard, Hilton eller liknande.

christoffer björkwallBonuspoäng.se skapades av Christoffer Björkwall (mejladress info@bonuspoang.se), i maj 2006. Jag jobbade förut med försäljning och reser runt väldigt mycket med olika flyg och bor mycket på hotell. Jag är med i dryga hälften av de bonusprogram som finns registrerade på den här sidan och det var i samband med att jag började intressera mig för bonusprogrammen som jag startade den här sajten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *