BRA Vänner

Flygbolaget BRA, Braathens Regional Airlines, bildades i februari 2016 efter en sammanslagning av en rad tidigare bolag i form av Malmö Aviation, Sverigeflyg, Braathens Regional samt ett antal mindre bolag som till exempel Gotlandsflyg och Blekingeflyg.

Bolaget som har sitt huvudkontor i skånska Malmö erbjuder flyg till och från sammanlagt 13 olika destinationer inom Sverige, däribland Göteborg, Stockholm-Bromma, Visby, Malmö-Sturup, Åre/Östersund, Umeå samt den finska huvudstaden Helsingfors. Totalt har BRA 1 100 anställda och en marknadsandel på 41 % vad gäller flyg inom Sverige.
Även om BRA kanske inte är något jättestort flygbolag så har det likväl sitt alldeles egna bonusprogram i form av BRA Vänner.

Samla poäng med BRA Vänner

Hur många poäng man tjänar när man reser med BRA beror på vilken biljettyp man köper. Exempelvis så ger biljettyp ”Bra Extra” 1 200 poäng per resa medan biljettyp ”Bra Fast” endast ger 300 poäng per resa. Förutom på resor med BRA går det även att samla poäng när man reser med Brussels Airlines till och från Stockholm-Bromma, Göteborg, Köpenhamn – Bryssel. Sedan en tid tillbaka går det även att tjäna poäng när man reser med Finnair och då var som helst i världen.

Utöver det är det även möjligt att tjäna poäng när man bor på ett antal utvalda hotell, hyr bil hos Europcar eller tecknar elavtal med Göta Energi.

Använda poäng med BRA Vänner

De poäng man intjänat går det sedan att använda för nya resor med BRA, men också till en rad andra ändamålen, som till exempel resor med Finnair och Brussels Airlines, hotellnätter, bilhyror, museibesök, hemleverans av mat direkt till dörren samt träningskort.

Övriga förmåner
Som medlem i BRA Vänner erhåller man också en rad andra erbjudanden i form av bland annat rabatt på reseförsäkringar, rabatt på hemleverans av mat, rabatt på träningskort samt förmåner vid vistelser på utvalda hotell.

Medlemsnivåer

Likt de flesta andra liknande bonusprogram har även BRA Vänner ett antal olika medlemsnivåer.

  • Silver – Grundnivån med tillgång till en rad olika förmåner.
  • Guld – 27 000 poäng inom ett år. Tillgång till BRA Lounge, 50 % rabatt på Flygbussarna samt prioriterad på väntelista.
  • Merit – 70 000 poäng inom ett år. Gratis specialbagage, gratis resor på Flygbussarna, platsgaranti på nästa flyg vid inställd avgång, platsgaranti 48 timmar före avresa samt gratis Guldkort till make/maka.

Lounger

Som innehavare av Guld- eller Meritkort har man fri tillgång till BRA:s lounger på Bromma, Göteborg Landvetter och Malmö Airport, där man alltid hittar något gott att äta och dricka.

Gå till bonusprogrammets hemsida

Partnerföretag

Flyg

Namn Tjäna Spendera Rabatt
Finnair
Brussels Airlines
BRA

Hotell

Namn Tjäna Spendera Rabatt
Elite Hotels
Mornington Hotel
Scandic Hotels

Hyrbil

Namn Tjäna Spendera Rabatt
Europcar

Övriga partnerföretag

Namn Tjäna Spendera Rabatt
BWP Hotel Noble House Malmö
Hotel Kung Carl Stockholm
Stockholm Meeting Selection
Svenska Spa
Energy Göta
Happy Homes
Mathem
Minstoradag
The Modern Museum
Nordic Wellness
Nextory
Gallery Ardenno
Sweden Designs
Bokskogens Golf Club
Bedinge Golf Club
Klövsjö Vemdalen Club
Mälarö GK Skytteholm
Partille GK
Romeleåsens Golfklubb
Hintons Golf
Saltsjöbaden Golf Club
St Jörgen Park Resort
Stockholm Golf Club
Large Lundby YC
Umeå Golf Club
Waxholms Golfklubb
Öijared
Östersund-Frösö Golf Club
Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *