Egret Club (XiamenAir)

XiamenAir är ett kinesiskt flygbolag med säte i de sydöstra delarna av Kina. Bolaget med China Southern Airlines som majoritetsägare grundades år 1984 och var det första moderna kinesiska flygbolaget. XiamenAir erbjuder flygresor till runt 70 destinationer världen över. Förutom en rad destinationer i Kina flyger XiamenAir även till ett stort antal destinationer i övriga delar av Asien som Bangkok, Singapore och Tokyo. Dessutom flyger man även till de flesta större städer i Australien samt till ett antal städer i Europa, Nord- och Sydamerika, bland annat Amsterdam, Seattle, Vancouver och Lima.

Tillsammans med sammanlagt 19 andra flygbolag, däribland China Airlines, China Eastern och China Southern, ingår XiamenAir i nätverket SkyTeam. XiamenAir har även ett eget bonus- och lojalitetsprogram i form av Egret Club där man som medlem har möjlighet att åtnjuta en rad olika förmåner.

Tjäna miles med Egret Club

Varje gång man reser med antingen XiamenAir eller med något av de andra bolagen inom SkyTeam har man möjlighet att tjäna miles. Antalet miles man tjänar beror både på sträckan man reser och på i vilken bokningsklass man reser.
Som medlem i Egret Club tjänar man inte bara miles på flygresor utan även på hotellnätter, bilhyror och försäkringar med mera.

Använda miles med Egret Club

Intjänade miles går sedan att använda för nya resor med XiamenAir eller med något av de andra bolagen inom SkyTeam. Dessutom går det att använda intjänade miles för uppgradering från ekonomiklass till First och Business class på flyg med XiamenAir.

Bonusnivåer

  • Egret Silver Card – 60 000 miles eller 35 kvalificerade flygningar. 15 % extra miles, 20 % rabatt på flyg inom Kina samt till Hong Kong, Macao och Taiwan, prioriterad check-in, gratis uppgradering till business class, 20 kg extra bagage samt tillgång till VIP Lounge.
  • Egret Gold Card – 100 000 miles eller 60 kvalificerade flygningar. 30 % extra miles, 30 kg extra bagage samt tillgång till VIP Lounge tillsammans med en gäst.

Lounger

På Xiamen Gaoqi International Airport hittar man XiamenAirs exklusiva First Class Lounges utrustade med bland annat TV, telefoner, tidningar samt en generös buffé bestående av bland annat färsk frukt, bakverk samt ett stort utbud av drycker och snacks.

Gå till bonusprogrammets hemsida

Partnerföretag

Flyg

Namn Tjäna Spendera Rabatt
Aeroflot
Aerolineas Argentinas
AeroMexico
Air Europa
Air France
Alitalia
China Airlines
China Eastern Airlines
Garuda Indonesia
Kenya Airways
KLM
Korean Air
MEA
Saudia Airlines
Tarom
Vietnam Airlines

Bonusguiden

Namn Tjäna Spendera Rabatt
Czech Airlines

Övriga partnerföretag

Namn Tjäna Spendera Rabatt
China Southern Airlines
Delta
CMB Xiamen Airlines Egret Co-branded
CITIC Xiamen Airlines Egret Co-branded
Industrial Bank Xiamen Airlines Egret Co-branded
Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *