First Member

first hotels first member logo

First Hotels är en svensk hotellkedja med över 90 hotell i Norden och Spanien. För den som reser mycket, och ofta sover på hotell inom kedjan kan ett medlemskap i First Member lojalitetsprogram vara en god idé. Tillsammans med en av världens största hotellallianser, Global Hotel Alliance, erbjuder First Hotels ett unikt lojalitetsprogram.

Som medlem får man tillgång till en rad fördelar som till exempel sen incheckning, 15% rabatt på alla First Hotels, gratis WiFi och mycket mer. Alla First Members tjänar även SAS EuroBonus-poäng på hotellvistelserna. SJ Prio-medlemmar får poäng och fördelar när de bor på First Hotels i Sverige, Norge och Danmark.

Varje gång man bor på First Hotels i Skandinavien får man bonuspoäng för varje natt. Poängen kan sedan bytas in mot fria övernattningar och som betalning i restaurangen. En natt, inklusive frukost, kostar från 10 000 poäng och uppåt, beroende på hotell. Poängen måste användas inom 3 år. Man kan använda sina poäng på alla First Hotels.

Det finns tre nivåer av medlemskap; Gold, Platinum och black. Den som spenderar 0-9 nätter om året blir en Gold-medlem, den som sover 10-29 nätter blir Platinum-medlem och den som spenderar 30+ nätter per år blir en Black-medlem. Med de olika medlemskapsnivåerna följer flera fördelar. Som black-medlem får man till exempel gratis rumsuppgradering vid tillgänglighet, frukt och mineralvatten på rummet vid ankomst, samt gratis dagstidning. Alla First Member-gäster har tillgång till en egen support på First Hotels.

Den som vill kan även ansöka om ett betalkort via First Member Mastercard. Då samlar man bonuspoäng på allt man betalar med kortet, även hos First Hotels. Med First Member Mastercard får man 10 000 poäng i startbonus, och dessutom 4 000 extra poäng varje år.

Gå till bonusprogrammets hemsida
Bookmark the permalink.

2 Responses to First Member

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *